Ski Canaro

Activitats

Ski Canaro t’oferim un conjunt d’activitats perquè la teva experiència de neu sigui memorable. Oferim activitats en grup, activitats nocturnes, activitats pensades per a empreses, celebracionsaniversaris i tot allò que s’adapti a les seves necessitats. Per consultar pressupostos, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.   

Et falta alguna cosa? Truca’ns i ens encarreguem de posar en marxa la teva activitat personalitzada.   

Celebracions

L'aniversari dels teus fills, dels avis, o l'aniversari del casament, es pot celebrar amb nosaltres, a la neu, envoltat d'un paisatge màgic i amb el màxim confort.

Competicions

Concursos i competicions privades o organitzadess per nosaltres. L'adrenalina també corre per Ski Canaro.

Trineus

Disposar d'un espai exclusiu per trineus i la il·luminació de les pistes ens ofereix una gran possibilitat de gaudir de diferents experiències a la neu.

Esquiar de nit

Si t'ha agradat la sensació de posar-te els esquís i t'has quedat amb ganes de més, aquesta experiència no te la pots perdre. Consulta les diferents possibilitats que oferim contactant amb nosaltres.

Jubilacions

Moments clau per a una empresa i diferents maneres de celebrar-ho. Amb el major afecte i tracte personalitzat, en un entorn exclusiu. Neu i confort, a Ski Canaro.

Team Building

Accions de convivència, reunions d'empresa combinades amb activitats a l'aire lliure...

ET FALTA ALGUNA COSA? TENS UNA IDEA?
CONTACTA AMB NOSALTRES PER PROGRAMAR I GESTIONAR LA TEVA ACTIVITAT 
A MIDA.  
SORTIRÀS GUANYANT