Prepara't per fer el salt!

SKI CANARO

Ski Canaro és el millor lloc per aprendre a esquiar amb les condicions més òptimes. Som un entorn natural que t’ofereix totes les instal·lacions i la tranquil·litat que necessites per iniciar-te en el món de l’esquí o la neu, o per reciclar-te si fa temps que no practiques l’esport.  

A Ski Canaro et garantim les millors condicions per aprendre perquè puguis gaudir de grans extensions d’esquí amb una bona base tècnica.
Som el principi. Prepara’t per fer el salt! 
 

Som el teu principi

La nostra història

L’any 1968 vam inaugurar la primera escola d’esquí de la Vall d’Incles, Soldeu. En aquell moment, la petita escola només tenia 2 monitors i una petita botiga de lloguer de material 

Ski Canaro vam ser pioners en la col·locació de canons de neu artificial. Vam ser la primera estació a col·locar canons a la nostra pista, l’any 1976. Des del principi, a Ski Canaro hem lluitat per oferir les condicions més òptimes per aprendre i gaudir de la neu amb tranquil·litat.   

L’any 1982 vam inaugurar la Pista Pedrico i l’any 2001 vam ampliar i vam reformar completament la pista, amb la instal·lació de 16 canons de neu artificial. Avui disposem de més de 3 hectàrees esquiables, amb dues pistes d’esquí i una pista exclusiva per a trineus.  

L’any 2009 es va renovar la nostra botiga de lloguer d’esquís, vam redirigir l’objectiu de la nostra escola d’esquí i snow per oferir un servei veritablement exclusiu i personalitzat.  

L’any 2016 vam fer una instal·lació d’il·luminació de la pista d’esquí, amb la col·laboració de la Federació d’Andorra per a entrenaments i activitats nocturnes (sota demanda) i el 2020 vam ampliar els locals d’atenció al públic.

AVUI SOM AQUÍ GRÀCIES A LA CONFIANÇA QUE HEM ACONSEGUIT GENERAR EN ELS NOSTRES ESQUIADORS.
PREPARA’T PER FORMAR PART DE NOSALTRES, PREPARA’T PER FER EL SALT!