Escola d'esquí i snow

APRÈN, ATREVEIX-TE I GAUDEIX

No saber esquiar ja no és una excusa. A Ski Canaro posem a la teva disposició monitors formats i qualificats en esquí i snowboard perquè puguis aprendre les disciplines amb l’ajuda de professionals, amb totes les garanties i la seguretat que ofereix l’entorn 

Creiem que una bona instrucció és important, no només per poder prendre les bases tècniques necessàries, sinó per aprendre la normativa de circulació a la pista d’esquí, per tenir una millor posició, per saber moure’ns i saber com aixecar-nos si caiem i, sobretot, per guanyar confiança en un mateix. 

Treballem aquests aspectes sempre amb una progressió adequada i personalitzada ales necessitats de cada alumne, ja siguin nens, joves, adults o gent gran. A més, per als més petits, oferim un conjunt de tècniques i jocs adaptats, perquè l’aprenentatge sigui divertit i puguin gaudir al màxim de la seva experiència. 

Ski Canaro creiem que cada alumne té necessitats i habilitats específiques. És per això que estem compromesos i apostem per l’aprenentatge individual. L’experiència ens ha ensenyat que en grups grans, els últims sovint es queden enrere i que és pràcticament impossible aconseguir un grup d’alumnes amb les mateixes habilitats i amb la mateixa agilitat per aprendre. 

Ski Canaro apostem per classes particulars per oferir sempre el servei més personalitzat i atent possible a les necessitats dels nostres alumnes.   

Escola d'esquí i snow

Tarifes

10.00-15.00h
65€
Preu 1 persona / hora
15.00-17.00h
57€
Preu 1 persona / hora
.
10€
Preu / hora per persona addicional